Wij zijn er voor jou, werken vanuit ons hart en zijn volledig onszelf. Dat is wel zo fijn voor jou als nabestaande. Dit voelt veilig en zorgt voor échte verbinding. Verbinding die nodig is om in alle vrijheid samen met jou een waardevol afscheid vorm te geven op een locatie die bij jullie past en waar je met een goed gevoel op terugkijkt. Je hebt allemaal wel een plek waar je graag bent om herinneringen op te halen.Dat kan in de natuur zijn, in je favoriete kroeg, voetbalkantine, de zorginstelling waar je woont of misschien gewoon lekker bij jou thuis. Hoe fijn is het dat hier het afscheid plaatsvindt.

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er niet alleen voor jou als je dierbare is overleden maar ook als je voelt dat je hulp en begeleiding wilt krijgen als je hoort dat de dood in het zicht is. Bel ons gerust. Ook als je niet ziek bent en alles graag tijdig wilt bespreken en vastleggen. Alleen als het voor ons samen goed voelt, dan gaan we verder.

Wij vinden het belangrijk dat een uitvaart betaalbaar is en past binnen het beschikbare budget. Het hoeft niet altijd groots te zijn. Wij denken graag mee hoe kleine details groots kunnen voelen.

Wij kunnen je veel dingen uit handen nemen, maar natuurlijk mag je ook veel zelf doen als je dat wilt. Wij zijn er om jou te ontzorgen in deze moeilijke dagen, om een luisterend oor te bieden en je te begeleiden bij het afscheid nemen. Maar ook daarna bieden we nazorg en dragen wij op maatschappelijk vlak ons steentje bij door lotgenoten samen te brengen en met elkaar te verbinden.

Over Fardau & Bianca

Jaren geleden waren we al collega’s en hadden we een fijne klik met elkaar. Nadat onze wegen zich opnieuw kruisten bij DELA Twente Achterhoek, waar we samen in een fijn team als uitvaartverzorger hebben gewerkt, werd ons steeds meer duidelijk dat wij op hetzelfde energieniveau zitten en dezelfde belangen nastreven. Dit heeft ons doen besluiten om een nieuwe weg in te slaan en samen verder te gaan.

Wij hebben elkaar gevonden en zijn ervan overtuigd dat inleven, een persoonlijke benadering, vanuit ons hart te kunnen werken, hiervoor de tijd te kunnen nemen en lotgenoten nadien samen te brengen de belangrijkste onderdelen zijn in onze dienstverlening. Ongeacht voor welke uitvaart er gekozen wordt.

Het voordeel van een klein, persoonlijke bedrijf is dat wij een sterk team vormen met korte lijnen. We hoeven elkaar maar aan te kijken om te weten wat we bedoelen. Wij luisteren naar jou, reiken ideeën aan, stimuleren de eigen inbreng en ondersteunen bij de uitvoering daarvan. Daarvoor nemen wij zoveel tijd als nodig is.

Wij verzorgen een persoonlijke, warme en waardevolle uitvaart. Een afscheid zoals jij dat voor ogen hebt. Eén van ons is jouw aanspreekpunt, maar onderling werken we nauw samen om alles goed te laten verlopen.

Over Fardau

Mijn naam is Fardau Blom. Ik ben 42 jaar en ik woon samen met Mitchel en onze drie kinderen (Suus, Madelief en Cees) in Oldenzaal.

Een paar jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd en ben ik gaan werken in de uitvaartwereld. Dit is de plek waar ik hoor te zijn.

Mensen begeleiden vanuit het hart in een verdrietige periode is heel bijzonder om te mogen en te kunnen doen.

Samen zorgen voor een mooi passend afscheid waar je goed op terug kunt kijken.

Over Bianca

Mijn naam is Bianca Weernink. Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn man Adriaan en drie kinderen (Rens, Luca en Sem) in Rossum.

Toen ik 25 jaar was wist ik al dat ik ooit als uitvaartverzorger aan de slag zou gaan. Ik noem het een soort van ‘voorbestemd gevoel’.

Ik vond me in die tijd nog te jong en wou eerst meer levenservaring opdoen.

Inmiddels heb ik al veel liefdevolle uitvaarten mogen verzorgen.

Carmen Zeggelink
Carmen Zeggelink
2024-09-25
Liefdevol was niet alleen het afscheid maar ook het duo Fardau en Bianca. Ik heb gelukkig nog nooit eerder een afscheid moeten plannen maar met Fardau en Bianca voelde het een stuk makkelijker. Beide zijn als persoon super rustig en ze hebben veel kennis over het vak waardoor ze alles precies en stap voor stap konden uitleggen. Dit vonden mijn broertje en ik superfijn omdat we op die manier met ondersteuning van Bianca en Fardau de goede keuzes konden maken en zo een voor ons perfect afscheid konden geven aan mijn vader. Daarnaast was het contact met Fardau en Bianca erg persoonlijk en voelden wij ons erg op ons gemak bij hun. Heel erg bedankt aan Fardau en Bianca voor dit mooie afscheid en jullie liefdevolle manier van doen en laten.
edith lohuis
edith lohuis
2024-09-22
Wat kunnen wij ontzettend " mooi " terug kijken op het afscheid van onze vrouw (schoon) moeder en oma mede dankzij Fardau en Bianca. Zij hebben ons zeer fijn en liefdevol begeleid in deze voor ons moeilijke week. Naast alles wat er geregeld moest worden, zijn het de kleinere dingen waar zij ons mee verrastten, die nu voor ons zo waardevol zijn. Ze zijn voor ons een dreamteam! Familie Lohuis.
Peter van der Weerd
Peter van der Weerd
2024-09-12
Als voorganger was ik betrokken bij de afscheidsdienst van Wendy Wassink in Denekamp. Deze uitvaart werd verzorgd door Liefdevol Afscheid. Ik was onder de indruk van de professionaliteit en warmte waarmee Fardau & Bianca dit hebben verzorgd. Van harte aanbevolen!
Iris Koehorst
Iris Koehorst
2024-09-11
Wat een geweldige en respectvol afscheid en begeleiding hebben jullie mijn oom gegeven 💫en wat een meedenkende manier van voorbereiden op het afscheid 🫶ook de leuke verrassing wat mooi wij denken en kijken er vol respect en de kracht die het geeft op terug 🍀 Wil jullie nogmaals namens ons allen heel erg bedanken ❤️
Miriam Schiphauwer
Miriam Schiphauwer
2024-09-06
Onlangs hebben Bianca en Fardau het afscheid en de crematie van onze vader verzorgd. Het was al met al een bijzondere week, met verdriet, maar zeker ook hele mooie momenten. De hele begeleiding, hun inbreng met bijzondere ideeën en de rust om de juiste keuzes te maken, maakte het afscheid héél speciaal. Toppers zijn jullie! Miriam Schiphauwer-Roesthuis
Lidia Eisfeld
Lidia Eisfeld
2024-08-27
Fardau en Bianca, wat doen deze twee prachtige vrouwen goed en zorgzaam. Ze nemen tijd, ze zijn stap voor met alle gedachten en ze begeleiden van A tot Z een afscheid proces terwijl familie aan het verwerken. Zeker 10+++ Wat hebben jullie ons een geweldige afscheid voor vader, schoonvader en opa gegeven. Als team mogen jullie trots zijn op jezelf! Wij wensen dat jullie blijven ook zo uniek en zorgzaam.🫶❤️🙏 Lieve groet, Fam. Gringhuis
Ans Baars
Ans Baars
2024-08-01
We denken positief over Liefdevol-Afscheid De crematie van mijn schoonmoeder is netjes en goed verlopen. Fardau en Bianca zijn actief en creatief. Ze denken met ons mee. Ze geven goede tips. Wij kunnen er mooi op terugkijken.😘
Korien Burink
Korien Burink
2024-07-12
We hebben Fardau en Bianca als heel prettig ervaren in deze moeilijke periode. Ze zijn jong en verfrissend in vergelijking met anderen en hierdoor wordt een afscheid heel persoonlijk.
Esther Luising
Esther Luising
2024-06-26
Liefde volle dames, Die dames van liefdevol afscheid. Ze hebben indruk op me gemaakt. Indruk door de persoonlijke en ontzettend mooie crematie en bij het condoleren. Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Ze waren er en toch ook niet. Op de momenten dat er begeleiding nodig was of even een arm voor de directe naasten. En verder onzichtbaar. Alles samen met het gezin zo persoonlijk gemaakt. Zo warm, zo fijn, zo dankbaar dat ze het verschil hebben kunnen maken voor het gezin van de overledene. Ik hoop nog lang geen gebruik te hoeven maken van jullie diensten maar mocht dat in de toekomst nodig te zijn heb ik jullie zo gevonden. Liefs Esther
Gerrie Haven
Gerrie Haven
2024-06-25
Het is een heel liefdevol Afscheid geweest van mijn man en dat vindt ik niet alleen iedereen die er was zegt het zelfde, dames voor de 1000ste keer heel hartelijk bedankt wij kijken er liefdevol op terug dikke knuffel van mij Gerrie Haven Slooijer